Pravilnik o zasebnosti

Na spletni strani SONITJE, http://sonitje.si/, ki jo upravlja Katarina Spacal, samozaposlena v kulturi, Kostanjevica na Krasu 96, 5296 Kostanjevica na Krasu (v nadaljevanju: upravljalec) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko obrazca »Naroči se na obvestila«, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, uredbo GDPR in tem pravilnikom, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.
Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če se odločite za nakup izdelka in preko naslova katarina.spacal@sonitje.si kontaktirate avtorico.

Osebni podatek, ki ga pridobimo preko naročila na obvestila je le spletni naslov, ob naročilu izdelka pa pridobimo ime in priimek in naslov naročnika, kamor izdelek pošljemo.

Osebni podatki, prejeti z izpolnitvijo kontaktnega obrazca »Naroči se na obvestila«, se uporabljajo samo za pošiljanje novic in obvestil. Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravljalca shranjujejo trajno oziroma do vašega preklica.

V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravljalca.

Kaj lahko od nas zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-novicah. Ob odjavi bo upravitelj vaše osebne podatke premaknil v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranil neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.

  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov katarina.spacal@sonitje.si.

  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov  katarina.spacal@sonitje.si.

  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravljalec hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov  katarina.spacal@sonitje.si.